Art United Festival

Op zondag 28 februari 2016 presenteert Studi073 de eerste editie van het Art United Festival! Vanaf 14:00 uur staat bij Muzerije jong Bosch talent in de spotlights en is er van alles te beleven op het gebied van muziek, theater, poëzievoordrachten en dansacts. Daarnaast is er ook een expositie met verschillende soorten kunstwerken, een modeshow en er worden korte animatiefilmpjes gepresenteerd.

 In november 2015 is het Studi073 project ‘Art United’ van start gegaan. Tijdens een kick-off leerden de deelnemers, coaches en crewmembers elkaar kennen. De deelnemers, onze jonge Bossche talenten, hebben gedurende een aantal maanden workshops gevolgd in een door henzelf gekozen discipline, of zijn achter de schermen aan de slag gegaan als crew lid. Gezamenlijk hebben zij toegewerkt naar het Art United Festival wat zal plaatsvinden op zondag 28 februari bij Muzerije aan Hinthamerstraat 74 te ’s-Hertogenbosch.

Niet alleen de jongeren van Art United bezorgen je de 28e een onvergetelijke dag, ook zullen er een aantal gastoptredens zijn en kun je als bezoeker deelnemen aan verschillende activiteiten en workshops die je worden aangeboden door onze coaches, crewmembers en samenwerkingspartners.

De toegangsprijs voor het Art United Festival bedraagt €3,- inclusief deelname aan activiteiten en workshops. Ben je vóór 14:30 binnen? Dan verwelkomen we je met een gratis drankje!

Wanneer

  • dagelijks

Reviews

Wat vind jij?